Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Örökség-Otthon, édes otthon!

"Örökség”
Kiegészítő epizód

(1/2)

Otthon, édes otthon!

 

A nevem Rainier, köszöntelek titeket az Örökség különálló részében.

 

Szeretném közelebbről megmutatni nektek, a második generáció csapatának otthonát.

Illetve hőseinkről is elárulok, néhány eddig ki nem tudódott információt!

 

Mindezek előtt pár szót szólnék magamról is.

Mint ahogy már említettem a nevem Rainier. Egykoron Corovin csapattársa voltam, de a végső ütközetben életemet vesztettem, most szellemként visszatértem, hogy elmondjam nektek azt, amit tudni érdemes az Örökségről.

 

Kezdjünk is hát bele!
Barátaink otthonáról kevés információ jutott eddig tudomásunkra!

Az épület olyan idős, mint maga a föld, egykoron a legfőbb istenek hozták létre, hogy a föld harcosainak is legyen egy tökéletes búvóhelye.

A barna fal, a hatalmas ablakok, hófehér kerettel, az 5 emelet, mit sem változott az évek múltán.

Gyertek, velem lépjük át együtt a 2 méter magas, sötétbarna ajtó küszöbét.


Meg is érkeztünk! A hosszú folyosón 4 ajtót láthattok. Kezdjük a jobb oldali ajtókkal. Az első ajtó mögött rejlik a nagyszoba, ahol oly sok fontos esemény történt már! Ugye emlékeztek Sarah meglepő tettére?
A kanapé, a fotelek, vagy épp a tv, hatalmas DVD gyűjteménnyel, nem rég került ide. A mi korukban, még csak a sakk őskori változata, vagy a különféle kártyajátékok első generációja volt itt megtalálható, de mint tudjuk, az idő múlik, és az emberiség fejlődik.
A polcon található ősi könyvekről különösebben nem ejtenék szót, ahogy látom barátaink még nem vették használatba őket, tiszta por, pedig régen nagy segítségünkre volt!
Menjünk tovább, mert még hosszú út áll előttünk.
A második ajtó nem mást, mint a konyhát rejti. Itt is rengeteg változás történt, hát haladni kell a korral. Viszont a fa kerek asztal, és a hozzá tartozó székek maradtak, ezt jó látni. Sok szép emléket ébreszt bennem!

Térjünk hát át a baloldalra, az 1. ajtó mögött található a generátor, és a szertár, míg a második ajtó a fürdőszobát rejti.

A folyosó végén felvezető lépcső, az emeletre vezet. Ki gondolta volna, ugye?
Tehetitek fel magatokban a kérdést.
Az első emeleten található YoYo birodalma. Külön-külön nem írom le, hogy melyik emelet hogy néz ki, mert a felépítése ugyan az, csak a szobákban lévő tárgyak nem!
Az első emeleten található 4 ajtó, az első ajtó mögött YoYo szobája, a második mögött a fürdőszoba, a harmadik és negyedik szoba az edző termet rejti.

A 2. emelet Sarahé, az első 2 szoba ugyan az, mint YoYonál, viszont a 3. szobában csak egy szőnyeg található, míg a 4. szoba teljesen üres.
A 3. emelet Keviné volt, erről már kár szót ejteni.

A 4. emeleten található Rain bázisa, a 3. ajtó mögött mindenféle harci eszköz, és egyéb segédeszközök vannak, egy külön kis raktára van a koreainak. 4. szoba a személyes ki edzőterme, ide jobb, ha be sem nyitunk.
A legfelsőbb emeleten található Carlos rejteke, csúcs modern eszközök, az egybeépített szoba, remekül tükrözi hősünk beállítottságát.  Jut eszembe, kihagytunk egy kisebb helységet, odalenn, van egy kis szoba, Carlos ott szerelte össze a kis kémcuccát, emlékezhettek onnan jött a jelzés, mikor a MagVa a földre lépett.

 

Ez lenne az Örökség bajnokainak lakhelye, egy a civilizációtól messze eső szigeten, amit egy hatalmas erdő terít be.

 

Remélem tetszett a bemutató!

Várlak titeket legközelebb is, amikor a 2. külön álló résszel jelentkezem.
Rain YoYo Carlos Sarah Erick és Wicki is megszólal majd az epizódban. Elmondják kedvenc szokásaikat, és néhány eddig el nem mondott információt is megtudhattok barátainkról. Tehát érdemes visszanézni, addig is, Viszlát! Rainier voltam…

 

-


http://www.youtube.com/watch?v=s0uLwKaC_d0

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

-

(Niki, 2011.07.14 22:01)

Nagyon jó lett, végre kicsit jobban megismerhettük hol is vannak pontosan.

Re: -

(AngeluS, 2011.07.14 22:13)

Még lesz 1, a karakterekről.

:)

(bluelany, 2011.07.13 16:30)

Már hiányzott egy ilyen leíró-bemutató rész :D jó, hogy írtál egy ilyet is :) várom a következőt is :D

Re: :)

(AngeluS, 2011.07.13 17:20)

Majd megérkezik :D Türelem!