Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

1 Évad 5. rész

Váratlan meglepetés

(5. rész)

 

Már megint ki hagyta kint az asztalon a tejes dobozt? Kérdezte dühösen Kevin a többieket. Már megint megromlott a tej, mért nem lehet egy kicsit oda figyelni, ha már egyszer muszáj 1 házban laknunk?

Jaj, fejezd már be a cirkuszt, tegnap előtt is ugyan ez volt, ennyire beverted a fejed, amikor megsérültél? Azelőtt nemis ittál tejet, egész nap csak a narancslét vedelted, szólt vissza idegesen Rain.

Szerinted ez vicces kis kínai?? Felelt flegmán az amerikai. Már elmondtam, hogy Koreában születtem, és nem Kínában, nézz inkább magadba, hetek óta nyafogsz mindenért, Sarahval sem törődsz már úgy, mint az első napokban.

Tudod ez 2 oldalú dolog, néha Sarah is oda jöhetne hozzám, nem csak mindig nekem kellene odamenni Ő hozzá, mondta dühösen Kevin.

Jó ebben igazad van, de akkor is más lettél, hirtelen Sarah közbe vágott, jaj fiuk hagyjátok már abba, az egész házban hallani azt hogy vitáztok, YoYo és Carlos kint edz, ti meg itt hepciáskodtok mindenféle kis apróságon..

Na, milyen kemény lett a kis hölgy, szólt vissza Kevin. Nem lettem kemény, de már unalmas ezt hallgatni.

Ekkor Rain fogta magát és kiment Carlosékhoz. Mit csináltok srácok? Kérdezte a koreai.

Eddig kb. 300 kg-t bírtam felemelni, most már sikerült ezt feljebb tornászni egy +40 kg-val, és már a szimpla gondolatommal is, képes vagyok megmozdítani kisebb tárgyakat, de még az nem az igazi, van hova fejlődnöm. Mondta YoYo

Na és te Carlos? hm… hát töki, reggel írtam egy programot, amivel le tudjuk húzni, az FBI adatbázisát, és így nyomon tudjuk követni az esetleges megmagyarázhatatlan haláleseteket, történéseket világszerte. Ooo ez hasznos cucc lehet, felelte Rain.

Ekkor Corovin megjelent 2 idegen társaságában.
Corovin megkérte YoYot hogy szóljon a többieknek, hogy mindenki menjen a nagyszobába. A kis csapat össze jött, és Corovin bemutatta a 2 új embert.

Ő itt Wicki, sziasztok, köszönt a leányzó. Mondj valamit magadról, mondta Rain a fiatal lánynak.

18 éves vagyok és 2 éve ismertem meg Corovint, amikor egy vámpír megtámadott az utcán, az éjszaka közepén és Ő mentette meg az életemet. Most azért vagyok itt, hogy segítsek nektek, amiben tudok.

Na és ki ez a csorika? Szólalt fel Kevin.

Na de kérlek, tisztelettel beszélj az új lakókkal Kevin!!!! Szólt rá mérgesen Corovin. Jójó, ne haragudj télapó. Felelt gúnyosan az amerikai fiú.

Hmm.. ha ő a télapó, én vagyok a krampusz, és te rossz kisfiú voltál… vágott közbe az „Új fiú” a nevem Eric, Corovint már régóta ismerem, még Odaátról. Az én apám egy démon volt, az anyám meg ember, így én egy félvér vagyok, ennek vannak előnyei és hátrányai, gondoltam jól jön a segítség, meg egy szakács is, ahogy elnézem ezt a disznó ólat, a konyhában..

Na, legalább lesz valaki, aki normális kaját tud főzni. Mondta Sarah. Végre nem kell Kevin és Carlos felismerhetetlen főztjeit ennünk.

Te Corovin, nemis mondtad, hogy léteznek vámpírok, szolalt fel YoYo.
Hát mert nem kérdeztétek, szinte az összes tv-ben látható lény létezik, igaz én még vérfarkassal nem találkoztam, egyesek azt mondják, hogy már kihaltak.

Sarah, kérlek, segíts Wickinek a beilleszkedésben, Carlos te meg Ericnek.

De most, szeretnék látni egy csatát közöttetek, gyakorlásként.

Kevin és YoYo, most tiétek a terep, azért csak óvatosan.

KEZDJÉTEK!

Ekkor Kevin hírtelen a gyorsaságát kihasználva, ellopta Rain egyik kardját, majd azt a fegyver nélkül harcoló YoYo karjába szúrta.

Ekkor Carlos szólt közbe, hogy ez csalás, és túl durva egy gyakorlásnak, de Corovin lenyugtatta a spanyolt, ez csak gyakorlás, és az ellenfeled a csatában nem fog azzal foglalkozni, hogy van –e fegyvered vagy nincs, ígyis úgyis megpróbál majd megölni.

YoYo kihúzta a kardot a kezéből, majd visszadobta Rainnek és támadásba lendült, de az első ütések elől Kevinnek sikerült kitérnie, majd az amerikai visszatámadt, de YoYo hárította az ütéseket, és sikerült elkapnia Kevin kezét, és a kezénél fogva hozzá vágta a földhöz, majd tiszta erőből elkezdte rugdosni a földön fekvő társát.

De Kevin nem adta fel a küzdelmet, elkapta YoYo lábát, és mivel ő is megnövekedett fizikai erővel rendelkezett, megpróbálta eltörni az afrikai harcos lábát, de ez nem sikerült, Yoyonak sikerült kiszabadulnia.

Eközben Carlos Corovinhoz fordult, és azt kérdezte tőle, hogy hogyan lehetséges az, hogy YoYo alapból emlékezett mindenre, a múltjából, és tudott mindent erről a csatáról? Corovin ránézett az ifjú harcosra, az egykori bajnok, több ezer év tapasztalatával így szólt: Nem tudom.

Hírtelen Sarah ordítása hallatszott, mert eközben YoYonak sikerült felülkerekednie a csatában, és Kevint a nyakánál fogva tudta elkapni, Sarah kérte Corovint hogy állítsa le az „edzést” de a mester még nem tette ezt meg, a küzdelem folytatódott, de Kevin nem tudott kiszabadulni YoYo szorításából. Úgy tűnt az afrikai harcos megnyeri a csatát, de ekkor Kevin minden erejét összeszedte, és tiszta erőből gyomorszájon könyökölte YoYot aki a fájdalomtól kénytelen volt eleresztenie Kevint. Az amerikai egyből vissza akart támadni, ekkor Eric közbe lépett és elkapta Kevin kezét, és így szólt: Elég lesz mára, Jó éjt. Ekkor Kevin és YoYo is összeesett és mély álomba merült.

„Valami nem stimmel” Mondta sejtelmesen Corovin... 
16 Órával később…

Mi történt? Kérdi Kevin…
Nyerésre álltam, most meg itt fekszem az ágyamban.

Leállították a csatát, végül döntetlen lett, túl súlyos sérüléseket okozhattatok volna egymásnak, mondta az új lány Wicki.

Hírtelen egy alak tűnt fel a semmiből, majd, mint a villám elis tűnt, de a mp töredéke alatt, súlyos sérülést okozott a szobába épp benyitó Sarahn…

 

-

 

Szólj hozzá, mondj véleményt róla!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

0

(Sony, 2011.08.16 15:18)

Eddig nem rossz, majd folytatom később :d