Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

1 Évad 3. rész

„Ismétlés”

(Harmadik rész)

 Carlos és társai aludni tértek Corovin első kiképzése után, ami nem várt eseményeket hozott, de jó eredményeket produkált, ekkor még senki sem sejtette, hogy felborul Corovin terve.

A főhadiszállást, a pokol küldöttei könnyedén megtalálták, és behatoltak, egyedül Rain volt ébren, mindenki más aludt. A kis Koreai egyedül vette fel a harcot a behatolókkal szemben, de ők túl erőben voltak, Kevin a zajokra felébredt, és Rain segítségére sietett, YoYo és Sarah társaságában, a banda elsőként ált össze, miután Carlos is csatába ált ismét.

Carlos Sarah Kevin Rain és YoYo együttes erővel, igazi csapatmunkával küzdött a D kategóriás harcosok ellen, akik mind talpig fekete ruhában voltak, és arcukat, egy maszk takarta el, a ruhájuk valamiféle különleges fémből készült, amin Rain kardja sem tudott áthatolni, csak kisebb karcolásokat ejtett rajta. A támadók kezdtek túl erőben lenni, hőseink kezdtek visszaszorulni, ekkor YoYo maximális erejét használva, visszanyomta az ellenfelet, amiben Carlos is segítségére volt. Rain fejében eközben egy furcsa gondolat született, mi lenne, ha a kardjába, saját szellemi erejét vezetné, és így tenné élesebbé a pengét. Az ötlet véghez vitelére-időre volt szüksége, amíg Rain készülődött, Kevin fedezte, de Kevin ereje kevés volt, és súlyosan megsérült, de ez idő alatt Rain elkészült! A penge képes volt áthatolni a páncélon, ekkor jöttek rá, hogy az ellenfeleket, nem csak szimplán fizikai, hanem szellemi erővel is támadni kell.

A más dimenzióból érkezett lények, testi és szellemi felépítése más, fizikailag erősebbek, de szellemileg lényegesen gyengébbek voltak kis csapatunk tagjainál. Ezt kihasználva Sarah is jobban tudta segíteni a többieket, és azonnal végzett Carlos régi cimborájával Moan-al, Quadal aki szintén jelen volt, Rain végzett pillanatok alatt, Carlos és YoYo a többiekkel tudtak elbánni, igaz a ház kissé érdekes állapotba került, hisz YoYo a falat sem kímélte, (még jó hogy nincsenek szomszédok.. (az író) .) Az életben maradt pokolbéli szörnyek, elmenekültek, Kevin súlyos állapotba került, és életéért küzdött.

Közben Corovin is megérkezett, aki ez idő alatt a mennyben járt, és próbálta kideríteni, hogy az angyalok mikor készülnek csapást mérni a földre.  Meglepődve tapasztalta, hogy tanítványait ismét támadás érte, ráadásul a saját házukban. Corovin Kevin segítségére sietett, de Ő nem rendelkezett gyógyító erővel, így sokat nem tudott tenni, Amerika harcosáért.

Kevint még az éjszaka korházba szállították, súlyos sérülésekkel. Kétséges hogy az orvosok tudnak-e rajta segíteni.

Corovin utodja, Kevin csodával határos módon másnapra meggyógyult,  az orvosok értetlenül áltak az eset előtt, és nemtudták hova tenni, egyszerűen csak isteni csodának hívták az esetet. Kevin azonnal utra kelt, és visszatért a csapattársaihoz, de amikor visszatért a főhadiszállásra, meglepődve tapasztalta, hogy sem a társai, de még a ház sincs a helyén. Ahol egykoron a főhadiszállás volt, most egy kopár beton alap áll, és egy félig leégett garázs. Hősünk kétségbeesett, és nem értette a dolgot, eközben Corovin egy ősi démont keresett fel, hogy segítséget és védelmet kérjen tőle hosszabb távra, ezen démon nem más mint a tűz erejét képviselő Jahud (Dzsáhud) volt. Jahud, Krisztus után  1006-ban született, és ő volt az első ember, aki élőként uralkodni tudott az élet egyik eleme felett. Jahud modora elég kemény volt és szűkszavú. Corovin kezdte a beszélgetést: Jahud, kell a segítséged, nélküled nemtudom elrejteni az épületet, még nem álnak készen rendszeres csatákra, idő kell.

Jahud: Nem avatkozom bele, tünj innen!
Corovin: Segítened kell, nincs más esélye a földnek.

Jahud: Nem segíthetek, menj.

Corovon: Alkut ajánlok, felajánlom a halhatlanságomat, örök életet kaphaszt, csak segíts!
Jahud, elgondolkodott, és így szólt: Démon vagyok, csak a te kis kedvenceid, és az angyalok képesek megölni, így szinte már most halhatlan vagyok, nem kell a te végzeted! Segítek, de ez az utolsó, soha többet ne keress.

Corovin miután megköszönte a  segítséget felkereste Kevint, és elmagyarázta neki hogy a többiek mostmár egy védett helyen vannak, és az egyik képességét felhasználva sikerült a főhadiszállást is teleportálni az új helyre.
Ezután a többieket követve, Jahuddal, az új főhadiszállásra siettek, Kevint mindenki örömmel köszöntötte,  Rain köszönetet mondott neki hogy fedezte amíg felkészült.

Jahud elkészült a védelemmel, és végleg eltünt, még Corovin sem érezte Jahud erejét az univerzumban.

Corovin egy beszélgetésre hívta csapatunk tagjait.

Srácok, elkel mondanom néhány dolgot! A pokol harcosait 4 kategóriába soroljuk A B C és D kategória az A kategóriába tartozó szörnyek a legerősebbek, D-be tartozóak a legyengébbek! Jelenleg egy A osztályú szörny, egyszerre képes lenne mind az ötötökkel végezni, gond nélkül!
A mennyben más a helyzet, náluk csak az angyalok vannak, de ne becsüljétek le az angyalokat, minél idősebb egy angyal annál nagyobb a hatalma, egyes angyalok olyan erővel bírnak mint én, mondta Corovin.

Az új főhadiszállás, egy lakatlan szigeten van, a hely tökéletesen védett, itt nem fognak ránk találni, mindenki kap 1-1 emeletet az épületben, használjátok ki az időtöket, hírtelen nevetés tört ki amikor Yoyo felszólalt s így szólt, Kevin és Sarah ha így haladnak jól ki fogják használni a terepet, de Corovin közbevágott és rendet tett a  civakodó fiatalok között. 

Mondandóját azzal zárta a kicsit morcos és komoly, de az első ütközetet egyedül túlélő Corovin: Ne gondoljátok, hogy ez egy egyszerű ház, ez egyidős velem, ennek az épületnek történelme és lelke van.

 

-

 

Szólj hozzá, mondj véleményt róla!  

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.