Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

1 Évad 2. rész

Első nap együtt.

(Második rész)

„Főhadiszállás”

 

USA New York City: Cansasroad 47. b

Szép épület, mondta Sarah, Kevin a srácokra nézve, vicces hangnemben fejezte ki hogy nem csak az épület szemrevaló.

Főhőseink, egy-egy emeletet kaptak, így bőven van lehetőségük az edzésekre.

YoYo aki eddig egy szót sem szólt, először próbált meg közbe szólni a többiek csevegésébe, így szólt: YoYo vagyok, Afrikából, egy kézzel elbírok kb. 300 kg-t és az én emlékeim már az elejétől megvoltak, nem Corovin adta vissza. A teremben néma csend lett, Rain törte meg a csendet, miután, a kardját beleállította, a falba, így szólt: testvéreim, nem tudom, mi folyik itt, de mi most egy csapat lettünk, akik a földet képviselik, legyen bármi, én maradok, és küzdök, amíg csak élek, max. az első csatában levágják a fejem, már egyszer úgyis meghaltam, ez csak a ráadás!

Carlos és Kevin támogatta Raint, de Sarahn inkább a rémület látszott, mint sem a harc iránti szenvedély.

YoYo eközben próbálta megszokni, az új helyet, és a számára szokatlan időjárást, de nem ment minden könnyen, hisz a hatalmas fizikai erejét nem bírta kikapcsolni, így az érintése egyenlő volt a pusztítással.Corovint hívták a többiek, hogy segítse az afrikai társukat, Corovin segítségére is sietett Yoyonak, majd elfojtotta az erejét, és megígérte neki ő lesz a 3. a sorban, de egyelőre Carlos és Sarah a fontosabb.

Az első éjszaka ismerkedéssel telt, és igen csak nagy buliba torkollott, Kevin és Sarah, kezdett közelebb kerülni egymáshoz.

Kezdet

Carlos

A spanyol sráccal kezdődött Corovin kiképzése, Corovin elmondta azért ő lett az első választottja, mert, a megnövekedett intelligenciára már most szükség van, nincs idő halasztgatni! Carlos a föld összes ismert nyelvén tökéletesen tudott írni és olvasni is, ismert minden számítógépes programot, az összes sportolót, és minden létező sakklépést is nevetve vitt véghez.

Európa harcosa igen csak pozitív benyomást tett a föld egykori bajnokára, így Corovin tovább lépett és Carlos másik képességét kezdte el fejleszteni. A megnövekedett fizikai erő igen csak hasznos a csatában, nem vagy YoYo szintjén, de az ő ereje 70%-a neked is megvan. Corovin hírtelen rátámadt Carlosra! Carlos megpróbált kitérni a csapás elől, de esélye sem volt, sem a következő, sem az azutáni ütést nem bírta hárítani, Corovin csalódottan segítette fel, a megsérült fiút, de ekkor még Corovin sem sejtette, hogy Carlos közben megtanulta használni az öngyógyítást, és mp-ek alatt, minden fizikai sérülést eltüntetett magáról, és visszatámadott. Még egy ilyen tapasztalt harcost is meg tud lepni egy ellenfél, erre ez jó bizonyíték volt, de ekkor egy váratlan esemény történt, a pokol két 4. kategóriás harcosa jelent meg e helyszínen és támadt rá az ifjú tanítványra, Corovinnak a háború istenei nem engedték, hogy a csatában segítse tanítványát. Carlos egyedül maradt 2 nála tapasztaltabb, és erősebb harcossal szemben.

Quad és Moan volt a 2 harcos, a pokol küldöttei kifejezték hálájukat a harc isteneinek, hogy itt hagyták áldozatnak, az egyik fő riválist.

A csata elkezdődött, Quad fizikai csapást mért Carlosra, akinek egyből eltört a bal keze. Majd Moan, aki a tűz erejével rendelkezett, egy tűz karikát küldött, a fiatal felé, de Carlosnak sikerült kitérnie előle, és a gyógyítást használva a keze épp lett. Ezzel sikerült meglepnie Moant aki közben megpróbálta megtámadni, de ő húzta a rövidebbet. Quad hátulról támadva kapta el hősünket, eközben, a főhadiszáláson a többiek, egyre közelebb kerültek egymáshoz, Sarah és Kevin között forrt a levegő, ez alatt Carlos az életéért küzdött, és ekkor Corovin végre beavatkozhatott, a pokol 2 harcosa, meghátrált, és elmenekültek.

A nap, ami csak egy gyakorlásnak indult, sokkal több lett, kiderült, hogy már az első napon, harcra képesek a hőseink, készen álnak a kisebb küzdelmekre. Corovin boldogan nyugtázta, hogy esélye lesz az emberiségnek az eljövendő nagy csatában.
Carlos visszatérhetett a többiekhez kisebb, sérülésekkel, amit fáradtság végett nem tudott helyre hozni, és elmesélte, hogy mi történt az elmúlt napon vele.

Rain kicsit morcosan fogadta, hogy nem az övé lett az első csata, de örült társa részsikerének, és tudta, hogy az ő ideje is közeleg, ekkor még nem sejtette, hogy……

 

Szólj hozzá, mondj véleményt róla!  

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.